Voorbeelden van zaken waar je allerlei leuks kunt kopen :

Fourniturenwinkels(dat zijn winkels met naai-artikelen) bijvoorbeeld Fournituren4fun.eu.

Hobbyzaken zoals Pipoos

Sieradenwinkels, Action, Hema, Dreambeads en al die goedkope rommelwinkeltjes en natuurlijk kaartenwinkels en museumshops.

En zelf natuurlijk zoeken en kijken en proberen. Knip een hagelslagverpakking uit voor je WATSMi,of een Nutella-etiket, of maak een foto van je liefde en print die opfoto-papier en spuit die in met acrylic varnish van de Action om er eenbeschermlaagje op aan te brengen. Eerst even oefenen hè. En leg er n krantonder. Anders wordt je moeder gek.

Oh ja, een spiegel is om in te kijken naar jezelf. Valt het tegen wat je ziet, bedenk dan dat er geen spiegels zijn voor innerlijke schoonheid, want die heb je dan zeker of die ben je aan het ontwikkelen en dat komt goed. Wees een vriendelijk mens, ga goed om met de wereld, doe af en toe iets nuttigs voor anderen en leer jezelf genieten en blijf positief, dan ben je een mens die iedereen graag tegenkomt.

Pest niet. Als je wordt gepest, ga dan naar je ouders, de schoolleiding, je mentor, Join Us of een andere hulpverlener van de gemeente. Als niemand luistert, stuur mij dan een mail, dan ga ik je helpen.

Doe een spelletje met de WATSMi: als er een lichtbron is waar jij bent, kun je de WATSMi als een soort lampje gebruiken en bijvoorbeeld een bepaald spoor op het plafond volgen, of met twee een achtervolging op het plafond doen. Schijn anderen niet in de ogen met je WATSMi, dat is erg hinderlijk en ook nog gevaarlijk. Gebruik WATSMi ook erg voorzichtig in ’t verkeer: hij kan helpen maar ook verblinden.

WATSMi is een idee van Fred Landsbergen © 2018. Namaak wordt gestraft. River of Ideas noch de eigenaar daarvan aanvaarden enige aansprakelijkheid voor de gevolgen van gebruik of misbruik van WATSMi en bijgeleverde onderdelen.

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.